Преживели сме поне един ужасен петък 13-ти, поне едно минаване под стълба, среща с черна котка в тъмна нощ и десетки стъпвания върху шахти, но има дни, в които нищо не върви и суеверията нямат нищо общо с лошия късмет и факта, че съдбата е решила да ни покаже законите на Мърфи в действие.

Независимо дали причината е просто лош късмет, нашите собствени необмислени действия, или случай, който е претърпял възможно най-лошия обрат, понякога животът ни подхвърля злополучни събития, за да изпита нашето търпение и устойчивост.

Убедени сме, че в точно онзи катастрофален момент нещата са изглеждали повече от ужасно, но винаги можем да преборим лошия спомен с лека усмивка и да намерим, ако не положителната, то поне смешната страна на нещата. Освен това почти сигурно ще получим ценен житейски урок или поне една завладяваща история, която да споделим с приятели.

В галерията ни днес ще ви срещнем с 21 души, които определено са изтеклили късата клечка и късметът им е решил да ги напусне в най-неподходящия момент.