Процесът по създаването на сграда, продукт или реклама е много по-сложно предизвикателство, отколкото предполагате. Мнозина смятат, че изначално в хората има заложена някаква вродена естетика и усет към красивото, галерията ни днес, обаче ще ви убеди в обратното.

Ако се замислите - дизайнът е акт на комуникация, извършвана от дизайнера и идеята, която той иска да придаде на света. И макар и, че инстинктивно можем да посочим кои дизайни смятаме за добри, това съвсем не означава, че те са често срещано явление.

Оказва се, че редица дизайнери са склонни да създадат толкова големи провали, че дори само мисълта за тях предизвиква толкова много въпроси и такова изумление, че спокойно може да ви държи будни през нощта.

Идеята, че тези твърде креативни дизайни реално съществуват е едновременно забавна и ужасяваща, и е сигурно, че задълго ще се запечатат в съзнанието ви.

Без повече предисловия - насладете се на галерията ни днес, която ще ви срещне с 25 ужасяващи дизайна, които са толкова уникални, че просто трябва да ги видите, за да повярвате, че съществуват.