Междинната точка между затъмненията на 6-ти юли, съединението на Марс с Уран и второто пълнолуние в Козирог на 21-ви юли определено ще преобърнат живота на много хора!

Поемете малко въздух, защото юли 2024 г. ще ни шокира с поредица от внезапни събития. Започваме на 5-ти юли с настъпването на Новолунието в Рак, последвано от „Междинна точка“ между затъмненията. Това, което започна от 25-ти март до 8-ми април, ще "изстреля" някакъв междинен резултат, който окончателно ще ни стане ясен едва при Затъмнението от 18-ти септември до 2-ри октомври.

Това означава, че степента на съдбовност през юли е буквално извън всякакви очаквания. Не напразно астролозите наричат „Междинните точки" – „Дни на трикстера". Това е така, защото съдбата си играе с нас и могат да се случат най-необичайни и непредвидими събития.

Освен това съвпадът между Марс и Уран в Телец ще бъде важен период през този месец, когато от 14-ти до 17-ти юли може да има абсолютно уникални събития, свързани с финансите, както и с влиянието на мъжете върху живота на жените. Например: много мъже може да решат да предприемат сериозна стъпка, като брак, развод, преместване, съжителство и т.н.

Разберете в галерията дали сте една от тези зодии: