Практиката на самовнушението - утвърждаването - се осъществява както в науката, така и в езотеризма. Редовното и методично повторение на положителните фрази, психически приближаващи човек до успешен резултат - е потвърждение. Значението на явлението е насочено към укрепване на вярата в неговите сили и възможности. С прости думи, това е фраза, която създава положително отношение към всяка промяна или дело. Най-добре е да се настроите за поредица от положителни събития в навечерието на Нова година. Вярвате или не, факт е, че утвържденията помагат да се подобри настроението и да се засилят положителните емоции, дори ако перспективите за успех все още са неясни.

Преди да направите списък със спомагателни фрази, си струва да запомните едно правило: утвърждаването не е толкова просто и безобидно, колкото изглежда на пръв поглед. Ежедневните утвърдения, разбира се, увеличават самочувствието, но са нужни и усилена работа върху себе си и дела. За да бъдат изпълнени нагласите ви, трябва да се настроите не само за положителен резултат от събитията, но и за интензивен начин на работа - един фактор просто няма да работи без друг.

Разкриваме ви 30-те най-силни утвърждения в галерията, благодарение на които можете да започнете годината си екологично, продуктивно и уверено: