Ако по-топлото време ви кара да изпробвате нещо ново, летните омбре ноктите са тук, за да внесат разнообразие. Ноктите омбре представляват мек градиент от цветове - или няколко цвята, или различни нюанси на един цвят. Резултатът? Маникюр, който перфектно запълва празнотата между обикновен лак и изкуство върху ноктите, идеално за горещите летни дни.

Най-добрата част? Доста лесно е да си направите такъв маникюр у дома, ако не искате да се отправите към салона. Всичко, от което се нуждаете, е гъба за грим за еднократна употреба и двата цвята, които сте избрали за омбре маникюра си. Създайте градиент върху гъбата, като леко припокривате всеки цвят и работете от най-светлото до най-тъмното, за да избегнете резкия контраст. След това внимателно натиснете гъбата върху нокътя като печат и направете това за всеки пръст.

Разбира се, това е само стилът в най-основната му форма. В галерията събрахме най-готините варианти на омбре, от ярки неонови до нежни пастелни. Превъртете за най-добрите летни омбре нокти, които да опитате това лято.