Лятото е най-добрата причина да добавите частица от прекрасната Италия към гардероба си. При това без да е нужно да пътуваме до там за целта!

Наскоро гледахме отново "Домът на Гучи" и отново се влюбихме в атмосферата на филма и, разбира се, в тоалетите и прическите. Все пак италианският стил е един от най-цветните и колоритни, но от друга страна е и такъв, който не толкова лесно да се балансира.

В реалния живот любителите на модата в тази гореща страна умело поддържат баланса между минимализъм и скъпия гардероб. Но как го постигат? Те използват един лесен трик: в цялостта си визията е съставена от основни и доста семпли дрехи, но това, което я прави завършена са детайлите като неин акцент.

И точно в тези детайли се крие италианската магия. Чанти, очила, бижута и други аксесоари в италиански стил наистина могат да издигнат визията ви на високо ниво, така че ще ви бъде от голяма полза да ги вземете. Разгледайте нашата галерия, за да разберете с кои аксесоари ще се превърнете в една топ италианка!