Разгледайте нашата спасителна селекция с най-ефектните опции за стилизиране за дните, когато не можете или просто не искате да прекарвате време в миене на косата си.

Всяка от нас, поне веднъж седмично, принудително или дори съзнателно си позволява да пропусне редовното миене на косата и оформянето ѝ, за да полежи по-дълго в леглото сутрин. В такива дни обикновено ни спасява банална опашка - може би най-простата и достъпна опция за прическа за всички.

В същото време всъщност можете да направите много повече с косата си - например да я съберете в различни видове кокове или да експериментирате с мокрия ефект, който е модерен този сезон.

Между другото, повечето събрани прически изглеждат много по-добре на коса, която не е мита 2-3 дни. Естественият себум придава перфектна гладкост, която е трудно постижима след душ.

Освен това ежедневното миене също вреди както на самите кичури, така и на скалпа, така че почивките дори са полезни. Коя прическа да изберете за уикендите без шампоан? Намерете вдъхновение в нашата пролетна селекция от прически в галерията: