Понякога оргазмът ви се струва недостижим, но може би просто не сте опитали правилните секс пози, които ще ви доведат до кулминацията. Ето защо ви предлагаме секс пози за оргазъм, които ще помните дълго време.

Вероятно вече знаете, че оргазмът чрез чисто проникване е доста необичаен и рядък. Жените изпитват най-голямо сексуално удоволствие от клиторната стимулация. С това на ум вероятно се нуждаете от стимулиране на клитора по време на секс, а в много пози това просто не се случва.

Ако имате проблеми с кулминацията, най-доброто, което можете да направите, е да опознаете тялото си. Можете да започнете, като се научите как сами да получавате оргазъм чрез мастурбация. След като достигнете лесно кулминацията сами, ще ви бъде много по-лесно да изживеете вълнуващи моменти с партньора си.

Въпреки че вече обичате да мастурбирате, може да ви е трудно да достигнете кулминацията по време на секс и това вероятно е така, защото не обръщате достатъчно внимание на клитора си. Ето защо ви представяме 5 секс пози, с които оргазмът е гарантиран и незабравим.

Разберете кои са те в нашата галерия.