Проверете дали една от тях е вашата зодия, защото може би е време да започнете живота от нулата.

Първото лунно затъмнение за тази година е днес. Заедно с това лунно затъмнение предстои и друго важно енергийно събитие - коридорът на затъмнението. За мнозина този период ще бъде труден. Това ще бъде времето на кармичните уроци и духовното израстване. Но 5 конкретни зодии трябва да изчакат коридора на пролетното затъмнение, защото той ще донесе със себе си големи промени в живота им!

Коридорът на затъмненията е кратък период, през който едно след друго се случват две затъмнения – слънчево и лунно. Това явление обикновено се случва веднъж на всеки шест месеца и следователно нашите решения и действия през този период ще повлияят на идната половин година.

Този път коридорът на затъмнението започва с лунно затъмнение във Везни и завършва с пълно слънчево затъмнение в знака Овен. Сега е времето да се отдадете на размисли. Енергията в началото на коридора на затъмнението ще насочи вниманието ни към проблеми в общуването и отношенията ни с приятели, близки и роднини. И в края на този период ще сме изпълнени с енергията и смелостта да реализираме потенциала си.

Най-големите промени обаче предстоят за тези 5 зодии. В нашата галерия може да разберете дали вашата е една от тях.