Пълнолунието с аспект тригон в знака Риби ще бъде чувствено и дълбоко и ще доведе до сериозни промени в емоциите между партньорите. Вижте списъка на астролога Юлия Лифанова с 5те зодии, на които им предстоят големи промени в сферата на чувствата. А дали и вашият зодиакален знак го очакват трансформации?

Въпреки факта, че астрологичните събития през месец април вече са изключително интензивни заради коридора на затъмненията и ретроградния Меркурий, краят на месеца обещава да бъде възможно най-зрелищен и пламенен по отношение на чувствата. Всичко това е свързано с Пълнолунието в знака Скорпион, което ще се случи на 23 април и ще бъде по време на Големия Стелиум в Телец.

Вероятно в много отношения основният фактор, който ще играе роля, ще бъде въпросът за финансовото бъдеще на семейството и двойката, което означава, че ако партньорите могат да се споразумеят и да обсъдят всичко заедно, тогава съвместното им бъдеще е напълно възможно. Но има 5 зодии, които определено ще претърпят промени в любовта и ще бъдат принудени да вземат важни решения!

Вижте кои са те в нашата галерия!