Мечтаете за големи гърди и вече мислено сте се решили на пластичната операция, за да ги увеличите? Тогава е добре да знаете, че неестествено пищните форми отдавна отстъпиха от светлините на прожекторите в Холивуд за сметка на обратната тенденция, която издига в култ естествената красота и ни учи да обичаме телата си без корекции и точно такива, каквито са ни дадени!

Сред знаменитостите можете да намерите много примери за звезди дами, които избраха да се разделят с имплантите си или дори са направили естествените си гърди няколко размера по-малки.

Днес сред нежния пол искането за естествена форма на бюста и по-скромен размер на гърдите се среща изключително често. И това широко разпространено желание да се намалят заобленостите им има логично обяснение.

“Преливащият” от всяка дреха бюст крие значителни рискове и създава сериозни проблеми - особено когато става въпрос за гръбначния стълб и мускулите на гърба и кръста, които могат много да пострадат много от такава голяма и непривична за тялото тежест. Остеохондроза, болки във врата, умора, изкривяване на гръбначния стълб и в резултат на това нарушение на стойката, както и заболявания на самите млечни жлези, причинени от големите ендопротези - тези последствия стават истинската цена, която заплащат дамите, за да се сдобият с по-съблазнителни прелести.

В допълнение, големите гърди налагат редица сериозни ограничения върху начина на живот. Например много спортове, като бягането, например са изключително трудни за практикуване - особено без специално бельо. Да спите по корем е практически невъзможно, а и има сериозен риск от увисване на гърдите.

Всички горепосочени причини често принуждават жените да се отърват от имплантите си, да ги заменят с по-скромни или дори да намалят размера на естествения си бюст, водени от загриженост за здравето на тялото или от идеята за естетика и непринудена красота.

Ето защо в галерията ни днес решихме да ви срещнем със 7 звездни дами, които са решили да намалят размера на гърдите си. Кои са те - вижте сега.