В днешно време изглежда все по-трудно да се приемаме такива, каквито сме. Социалните мрежи нормализираха използването на филтри и приложения за редактиране на изображенията, които да ни приближат до нереалистичния идеал за перфектното тяло и пропорционално лице.

Но истината е, че идеалното тяло не съществува. Не само защото природата ни е създала несъвършени и няма човек на планетата, чиито две ръце или две половини на лицето да са еднакви, например. А и просто поради факта, че всяко тяло е красиво в своето несъвършенство, с всички недостатъци и пищни форми.

Надяваме се, че посланията на все по-мащабно разгръщащото се боди позитивити движение (движение за приемане на тялото въпреки излишните килограми), достигат до все повече хора по света. А за да ви помогнем по пътя към щастието, който задължително минава през любовта първо към самите нас и към телата, с които сме дарени, посветихме галерията си днес на 8 звездни дами, които са се научили да приемат и обичат телата си такива, каквито са, и са истинско вдъхновение за нас.