Ал Пачино скоро ще има четвърто дете. 82-годишният актьор и приятелката му Нур Алфала ще стават родители, а новината е потвърдена от представител на актьора.

29-годишната Алфала е свързвана с Пачино още от април 2022 г., но според чуждестранните медии връзката им е започнала по време на пандемията от COVID-19. Според TMZ Алфала е бременна в осмия месец, така че съвсем скоро се очаква тя да роди. 

Ал Пачино има три други деца - Джули Мари на 33 години, от връзката му с преподавателката по актьорско майсторство Ян Тарант, както и 22-годишните близнаци Антон и Оливия от Бевърли Д'Анджело. "Отговорен съм за тях. Част съм от техния живот. Когато не съм, това е тежко преживяване и за мен, и за тях. Получавам много от бащинството, защото успява да ме извади извън мен самия", казва през 2014 г. Пачино относно това какво е да си баща.

Наскоро колегата на Пачино - 79-годишният Робърт де Ниро, също се сдоби с бебе. Чуждестранните медиите шеговито коментират, че "съперничеството" на двама от най-великите актьори на нашето време продължава и извън киното - в това да правят деца на младите си жени.