Знаете ли кое е общото между Морган Фрийман, Хелън Мирън, Бети Уайт и Брадли Kупър? Освен, че са световноизвестни знаменитости - всички те достигат върховете на славата на доста късна възраст, особено спрямо стандартите на Холивуд, който, както знаем, не е никак благосклонен, когато стане дума за години - факт, който всяка звездна дама може да потвърди.

Въпреки че, има десетки примери за хора, които постигат успех след 30-те или 40-те си години, това определено рядко е валидно за актьорската професия, в която изграждането на звездна кариера може да отнеме десетилетия.

Но усилената работа и вярата в себе си в продължение на години често щедро се отплащат - дори, ако не можете да видите и да се насладите на резултата в момента. А да имаш смелостта да опиташ нещо ново и напълно различно за теб, когато вече отдавна си преминал 20-те, ни доказва, че никога не е твърде късно да започнеш отначало и определено носи солидна доза вдъхновение за всички нас, които някога сме си задавали въпроса - Какво би станало, ако...

Галерията ни днес доказва, че възрастта наистина е просто цифра, успехът може да ни споходи на всяка възраст и никога, ама никога не е късно да превърнем смелите си, детски мечти в реалност.