25-ти ноември е Международен ден за борба с насилието над жени. Домашното насилие е огромен и много важен проблем в световен мащаб. Според Националното обединение срещу домашното насилие на САЩ, една на всеки три жени е преживявала подобен вид тормоз. Същото важи и за всеки четвърти мъж.

Независимо дали е нещо, с което човек се сблъсква в детството си, или като възрастен, насилието и малтретирането често могат да оставят трайни белези в живота. Ако познавате някого, който може да преминава през нещо подобно и понякога сте искали да говорите за това, направете го. Това е един от най-добрите начини да му помогнете да излезе от този цикъл, за да получи любовта, която заслужава.

Знаменитостите не правят изключение и през последните години започнаха да говорят открито за преживяванията си. Това хвърля повече светлина върху проблема и го прави предмет на дискусия. Има редица големи имена в развлекателната индустрия, които са разказали своите истории, свързани с този проблем и така помагат на други хора да се спасят от физическа и емоционална травма. Ето девет известни личности, които са били обект на насилие и не го крият, а дават пример на всички, че никой друг освен самите нас не може да се изправи и да сложи край...