Без значение дали става въпрос за развод, за прекратяване на връзката с дългогодишен партньор, или за банално “скъсване” с човек, когато едва познавате, но вече сте хлътнали до уши - раздялата винаги е същинско емоционално влакче на ужасите в увеселителен парк.

Докато един ден се чувстваш на върха на света, на следващия плачеш неутешимо в леглото си, чудейки се какво точно се е объркало между вас, докато красивите споделени спомени от миналото безспирно се прожектират в главата ти. Но въпреки цялата тази болка, има нещо удивително в способността ни да се въздигнем от пепелта като феникс. По-силни, по-уверени и по-щастливо от всякога преди!

В галерията ни днес ще ви срещнем с 9 звездни дами, които са преживели ужасни раздели и то под светлините на прожекторите, но всяка от тях по свой начин успява да ни докаже това, което повечето от нас вече добре знаят. А именно, че всеки край е началото на нещо ново!

Така че продължавайте да четете и се уверете, че няма да пропуснете бонус съветите, които сме подбрали за вас в последния слайд!