Адел призна, че е „готова скоро отново да стане майка“, докато говори с фенове по време на шоуто си „Уикенди с Адел“ в Лас Вегас в събота.

35-годишната певица, която има 10-годишен син Анджело с бившия си съпруг Саймън Конеки, развълнувано разкри, че вече има списък с имена.

Във видео в TikTok, споделено от посетител на концерт, Адел се натъкна на фен, който я помоли за съвет относно името на момиченцето, което скоро ще роди.

Докато обсъждаха имената, хитмейкърката обясни, че е ентусиазирана от идеята в близко бъдеще да стане майка на две деца.

Говорейки с фен, тя каза: „Наистина искам скоро отново да бъда майка.“

Споделяйки собствения си метод за намиране на имена на потенциални бебета, Адел добави: „Всъщност съм писала списъци. Така че всеки път, когато видя име, което харесвам, го записвам в телефона си.

На въпрос дали предпочита Спенсър или Паркър, Адел разкри, че нейният приятел, Рич Пол, също е търсил имена на бебета.

По-рано този месец тя не можа да скрие емоциите си, когато помогна на двойка да разкрие пола на нероденото си бебе по време на нейното шоу.

Във вече разпространеното видео от бащата на бебето, Адел се съгласи да разкрие пола на детето по време на нейното шоу.

@adele.lovers Adele picking the name of a baby girl🫶🏻🍷!!!#adele #daydreamer #adeleadkins #adele #adeleadkins #daydreamer #lover #ceasars #lasvegas #fyp #lover @Adele Access ♬ original sound - Daydreamer (Lauren B)

 

След като разкри, че бъдещите родители очакват момченце, Адел започна да ридае и ги помоли един ден да й се отплатят за услугата.