Докато мнозина са в очакване на новия сезон на романтичното реалити "Ергена", а други все още се чудят заедно ли са Евгени и Валерия, претендентката на победителката, Елена, запуши устите на всички.

Оказва се, че красивата, но и умна Елена, най-после е намерила любовта и сърцето й прелива от щастие. Това разкри самата тя в социалните си мрежи, като не разкри името на своята половинка, но пък сподели снимка, на която е в обятията му.

А ето и какво написа самата Елена, споделяйки снимки от своето лято: "Не съм от хората, които се вкопчват в лятото - напротив, копнея за кашмирени прегръдки, вглъбена работа и дъждовни следобеди (които оказва се, с новата локация ще имам в изобилие, но за това ще ви разказвам тепърва).
На финала на август обаче, искам да му се врека в непостоянна, но силна любов и едно напомняме, че често осмиваме това, в което един ден ще се превърнем. Така че внимавайте не само какво си пожелавате, но и кого иронизирате. Толкоз мъдрост по пълнолуние от мен днес."

Преди няколко дни умната брюнетка сподели още няколко свои кадъра, в които загатна, че Купидон я е навестил: "Напоследък животът ме среща с онези специални двойки, които те оставят с усещането, че любовта като от френските филми я има. Закачат се едни с други, показват гальовност и карат децата си да превъртат очи след гореща целувка или дълга прегръдка. И двете двойки ми споделиха, че са познали партньора си веднага. Казали са си "Това е". Не е имало борба, били са достатъчни и не само, били са всичко, за което другият е мечтаел. Много верен Север е това за компаса на Любовта и дори всичко да е в дефокус, кажеш ли си "Той/Тя е", после всяка крачка те води към това море на споделеност, любов, грижа и игривост. Днес се събудих за ранно пътуване и докато блуждаех, гледайки библейски картини като от Генезис с настанилата се пара между дърветата и полетата, огрени от първите розови лъчи, си казах "Това е"."

От сърце пожелаваме на Елена изпепеляваща любов до живот, която още повече да я краси и окрилява!