Често в света на киното новото е добре забравеното старо. Всяка година на екран излиза поне по един римейк на игрален филм, сериал, или анимация, който преди години е имал рекорден брой гледания. И едва ли би било тайна, че неговите създатели се надяват на същия интерес (и приходи) към новата му киноадаптация.

Определено не всички сериали, пожънали успех преди години трябва да имат римейкове. Ние сме сигурни обаче, че публиката с интерес би искала да види как любимият на много хора по света сериал „Приятели“ би бил представен в наши дни. И тъй като обичният ни актьорски състав вече е в твърде зряла възраст, за да влезе в образите на емблематичните „приятели“, ние се замислихме кои актьори биха били най-подходящи за ролите на тези свежи герои от малкия екран.

А самата Кортни Кокс ни даде идеята за събирането на този нов актьорски състав, като каза коя добре позната знаменитост би се превъплътила най-добре в образа на Джоуи в евентуалния римейк на сериала. Не знаем дали някога това ще се случи и дали „Приятели“ ще имат един нов, съвременен прочит, но ако това се превърне в реалност, гласуваме с две ръце Кортни Кокс да отговаря за кастинга.

В нашата галерия може да видите кой е изборът на Кортни, както и кои други актьори биха били подходящи за ролите на главните персонажи в сериала и ни кажете дали сте съгласни.