Трудно е да си представим, че "Приятели" е на почти 30 години. Независимо от това, сериалът никога не е губил популярността си и почти няма поколение тийнейджъри, които да са пропуснали възможността да останат в апартамента на Моника.

Реакцията на публиката на неотдавнашното им събиране потвърди за пореден път, че това е вечен сериал и че винаги ще изживяваме спомените от епизодите, които промениха начина, по който гледаме на света. Сигурно често сте попадали в ситуация, в която сте се отъждествявали с характерите на тези герои, смеели сте се, защото сте разпознавали чертите на любимия си герой в себе си, разказвали сте на близките си точно този епизод, в който сте разбрали, че сте същите като Моника, Рейчъл или Чандлър, не сте се отказали от мечтите си като известния актьор Джоуи Трибиани и сте били бързи като Рос.

Не всички характери и черти обаче са поставени в главните герои. Много известни и велики актьори са преминали през всички сезони и затова решихме да си спомним за тях днес и същевременно да ви кажем кой герой от сериала "Приятели" принадлежи на вашия зодиакален знак! Вижте в галерията: