49-годишната актриса, която стана известна у нас с ролята на Дона в "Бевърли Хилс", написа пост, в който разказа, че петте й деца боледуват и се озовават в Спешното. Причината - мухъл в дома им. Тори и нейният съпруг Дийн Макдермот разбират защо все се случва децата им да боледуват по най-кошмарния начин - за пореден път озовавайки се в спешното отделение на местната болница. След като в поредица от случай всичките им деца имат еднотипни симптоми като силна умора, респираторни инфекции, обриви по тялото и треска, Тори и съпругът й наемат професионална компания, която открива, че в дома им има твърде много мухъл.

Ето и какво пише в поста си самата Спелинг 

"Да поговорим за МУХЪЛА...

Ето ни отново в Спешна помощ. За пореден път в тази непрекъсната спирала на болестта от месеци. Болен, после по-добре. Отново болен. Преди си мислех: "Tова се случва, когато имаш малки деца в училище. Те постоянно носят болести у дома..."

Но когато стигнете до точката, в която повече хора са болни вкъщи, отколкото в училище, трябва да разберете какво се случва. Децата са си деца, но когато най-малките ви деца (на 10 и 6 години) са толкова болни, че спят по цял ​​ден и казват, че са замаяни, когато станат, знаете, че се случва нещо, което не е обикновена настинка или вирус. И тогава включвате инспекцията на мухъл! Благодарим ви, че дойдохте и открихте изключителната мухъл в дома ни. Всички парчета най-накрая си дойдоха на мястото.

Някой преживявал ли е инфекция с мухъл от вас? Продължавате да се разболявате един след друг. Респираторни инфекции, екстремни симптоми на алергия, а горкият Фин имаше и кожен обрив. Седим тук в спешното и ни правят изследвания, Фин има стрептокок в гърлото и температура 39,5. Колкото по-дълбоко навлизам в тази тема онлайн, за съжаление, виждам колко често срещани са заболяванията, свързани с мухъла. Моля ви, не го подценявайте!"