Разводът на Джони Деп пое в неподозирана посока. Съпругата му - актрисата Амбър Хърд вече има ограничителна заповед срещу него и го обвини в домашно насилие.

Тя твърди, че Джони я е ударил с телефона си и дори показа на обществеността снимка, на която се вижда, че дясното й око е насинено.

Амбър споделила в съда, че караницата между двамата се случила в дома им, само ден след смъртта на майката на Деп - Бети Сю. По време на скандала Роуз говорела с приятел по телефона, а Деп започнал да дърпа мобилното устройство от ръката й. В този момент актрисата помолила приятеля си да повика полиция, а докато властите дойдат актьорът вече не бил в дома им.

Деп все още не е коментирал обвиненията на съпругата си и не се яви на първото дело по развода, тъй като в момента промотира най-новия си филм - "Алиса в Огледалния свят.

Припомняме ви, че Амбър Хърд подаде молба за развод, след брак продължил само 15 месеца и три дни след смъртта на майката на своя съпруг. В документите тя цитира като причина "непреодолими различия" и изявява желание да получава издръжка. Състоянието на актьора възлиза на 400 милиона долара и според запознати двойката не е подписала предбрачен договор. Адвокатите на Джони Деп отхвърлиха желанието на актрисата, поради факта, че бракът на двамата е бил твърде кратък.