Съветваме ви да повторите този стилен и освежаващ дизайн на ноктите, вдъхновен от най-летния коктейл, защото сезонът на партитата на открито започва!

Знаменитостите определят тенденциите в модата и красотата почти всяка седмица. А стилният маникюр е най-често срещаният сред тях. Този път се обръщаме към Зендая.

Въпреки факта, че актрисата обикаля света през последните няколко седмици като част от промоционалното турне за филма „The Contenders“ с класически черен френски маникюр, дизайнът, който носеше преди година, се върна на мода. Този маникюр в ярки цветове, потапящ ни стремглаво в искрящата атмосфера на наближаващото лято, се нарича Aperol spritz. И това се дължи на силната прилика с любимия коктейл на всички обичащи модата момичета.

Въпреки това не сме изненадани, че този тип дизайн отново нахлува в тенденциите - може би нищо не отразява настроението на сезона по-добре от маникюр в стила на лек летен коктейл! Неговият ярък оранжев оттенък ви привлича да създадете ефектна и смела визия за разходка по слънчевите улици или парти на открито по залез слънце.

Както може би вече се досещате, основният компонент на дизайна е оранжевият лак. Оттенъкът трябва да е възможно най-богат - точно като популярния коктейл. Самият цвят Aperol изглежда ефектно и запомнящо се.Ето защо, ако не искате да експериментирате с мотиви и различни техники, можете да се ограничите до едноцветно покритие - то ще изглежда много по-ярко и по-интересно от сложен дизайн, направен в неутрални цветове.

Е, ако сте готови да разнообразите маникюра си, пригответе се да запазите любимия си от нашата галерия. Най-лесният вариант е да добавите малко блясък, който ще наподобява втория основен компонент на коктейла - пенливостта. А ако сте готови напълно да повторите тази освежаваща напитка, тогава ви препоръчваме да направите актуално омбре с червено-розов нюанс. Може да се пресъздаде на всеки пръст и да се постави вертикално или да се „разтегне“ по цялата ръка хоризонтално.

Нюансът Aperol също ще изглежда страхотно, ако се съчетае с френски маникюр - той няма да е толкова ярък, но все пак ще бъде много пролетен и впечатляващ. Не се страхувайте да комбинирате оранжево с други цветове или мотиви - това могат да бъдат ивици с пастелни цветове, рисунки на камуфлажна основа, цяла палитра от подобни нюанси - всичко зависи от вашето въображение и предпочитания.

Вдъхновете се от предложения в галерията ни или покажете въображението си и помолете маникюристката ви да създаде нещо оранжево и ярко върху ноктите ви според вашата идея: