В тийзър към документалния филм "Арнолд" обичаният Арнолд Шварценегер споделя много лични моменти, като сред тях особено внимание привлече изповедта му за извънбрачно дете от връзката му с чистачката.

75-годишният актьор разкри как е казал на тогавашната си съпруга Мария Шрайвър, че има син от тяхната икономка. "По това време с Мария ходехме на брачни консултации веднъж седмично. В една от сесиите съветникът каза: „"Мария иска да сте конкретни за нещо, тя иска да знае дали сте бащата на Джоузеф." Тогава сърцето ми спря за миг и й казах истината: "Да, Мария, Йосиф е мой син", откровено разказва през камерата той.

Шварценегер сподели още, че съпругата му е била съсипана от признанието. "Имах афера през 96-а. Първоначално наистина не знаех" – казва той и разкрива, че по-късно му ставало все по-ясно, че е баща на Йосиф, който сега е на 25 години.

Арнолд признава на Мария за аферата едва след 10 години. През 2011 г. двамата решиха да се разведат след 25 години брак и имат четири деца заедно.

"Разводът беше много, много труден в началото. С времето продължавате напред. Имам прекрасна приятелка, Хедър Милиган, която е много успешна. Много се гордея с нея и я обичам. В същото време обаче, уважавам и обичам бившата си жена. Ние сме много добри приятели, много сме близки и се гордеем с това как сме отгледали децата си. Ако има Оскар за справяне с развода, ние с Мария трябва да го вземем, защото той най-малко се отрази на децата ни", споделя той.

Премиерата на "Арнолд" по Netflix ще бъде на 7 юни. И наистина се очаква да разкрие доста пикантни тайни от живота на австрийския и американски бивш професионален културист, актьор, режисьор, предприемач, инвеститор и политик.