Да бъде дядо е една от ролите, в които най-малко сме очаквали да срещнем Арнолд Шварценегер. Оказва се обаче, че тя му е най-любима.

74-годишният актьор, който гостува на Джими Кимъл, беше поздравен от водещия по повод новината, че 32-годишната му дъщеря Катрин и нейния съпруг Крис Прат чакат второто си дете. Арнолд Шварценегер разказа какво е да бъде дядо и призна, че не знае пола на бебето: 

„На път е и ще ви кажа едно нещо, най-лесно е да си дядо“. 

Бившият губернатор на Калифорния споделя, че е прекарвал страхотно, когато Крис и Катрин заведат на гости внучката му Лайла. Арнолд споделя за своя зет: „Той е фантастичен човек. Страхотен зет. Обичам дъщеря ми, Катрин е толкова прекрасна и съм толкова горд с нея“.

Той отбеляза, че бившата му съпруга Мария Шрайвър, която е на 66 години, никога не е искала да знае предварително пола на четирите им деца. 

„Винаги беше игра на гадаене. Мисля, че тъй като Катрин прилича много на Мария, тя вероятно ще тръгне в същата посока и няма да иска да знае. Това е само предположение. Освен това тя не може да ми се довери“, споделя Арнолд.

Припомняме, че новината за второто дете на Крис и Катрин бе обявена през декември, миналата година.