Баща на три момичета затваря устата на ВСИЧКИ, които критикуват модния избор на двете му по-големи дъщери. Видеото му се превърна във вирусен хит в социалните мрежи.

Преди около месец Мат Остин сподели снимка с дъщерите си Адисън, на 17 г., и Оливия, на 14 г., на която те позират, облечени за абитуриентския бал в тяхното училище. Сред многобройните комплименти за външния вид на момичетата имаше и злобни коментари, насочени към дрехите им и това защо той позволява дъщерите му да носят толкова къси поли.

Мат е зашеметен от тези коменатари, защото за него няма проблем с дрехите на момичетата и не смята, че той трябва да е този, който им казва какво да обличат. След дълъг размисъл и консултация с дъщерите си той решава да отговори на критиките чрез видеоклип в TikTok. 

"Видях някои от злобните коментари, че съм лош баща, как бих могъл, скандално...".

"Това беше шок за мен. Тоалетите не бяха противоречиви", споделя той и добавя, че дъщерите му са носили спортни шорти под роклите си. "Чудя се защо хората смятат, че е нормално да говорят по този начин за чуждите деца", добавя той. А ето какво казва и във видеото:

@flnewsman A dad responds to Karens taking aim at teen daughters’ Homecoming dresses. #fashiontiktok #parentsoftiktok -#fypシ #hoco ♬ original sound - mattja83