Събрали сме невероятно красиви идеи за маникюр в бели тонове.

Всички сме свикнали главна роля при пролетния маникюр да играят пастелните, но цветни нюанси, като например розово, зелено или нежно синьо. Но през този сезон начело на тенденциите е бялото. Може би това е така, защото този цвят изглежда нетипично, а в същото време и много луксозно. Допълнителен плюс е, че също така е подходящ за абсолютно всички дами.

Разбира се, за да можете винаги да получавате желаните резултати, вие се нуждаете от добре поддържани и здрави нокти. Използвайте качествени продукти за нокти, както и подходящите хранителни вещества за тях. Те може да са под формата на хранителни добавки и витамини.

Сега белите дизайни за маникюр пленяват и маникюристите, и клиентите по целия свят и това не е случайно. Този светъл нюанс е много свеж и нежно акцентира върху ноктите. Той също така придава един добре поддържан вид на ноктите ви и си подхожда с всеки гардероб.

А ако не харесвате еднообразието, белият маникюр е идеалното поле за изява на вашето въображение. Затова ви съветваме да почерпите вдъхновени в нашата галерия. Разгледайте нашите 10 предложения за маникюр в бял цвят и изберете вдъхновението си за следващото си посещение в салона за красота.