Деликатен и изтънчен нюанс, който ще освежи последния месец от лятото.

Ярко розовият барбикор маникюр бе заменен от по-деликатен и изтънчен нюанс на синьото, наречен „боровинково мляко“. Цветът на лака наистина наподобява сладък млечен шейк. С такъв маникюр бяха забелязани Дуа Липа, София Ричи, Сабрина Карпентър и Зендая. Звездите предпочитат монохромен маникюр, но събрахме 5 идеи в този деликатен нюанс.

Кремаво синьото не е първото нещо, което идва на ум при избора на лак за нокти. И затова „боровинково мляко“ толкова бързо придоби популярност. Всичко е свързано с небаналния нюанс - всички сме уморени от твърде ярки цветове в маникюра. А бледосиният нюанс не само изглежда необичайно, но и визуално прави нокътната плочка по-дълга.

„Боровинково мляко“ е бледосин цвят с лек лилав оттенък. Когато избирате правилния цвят в палитрата, опитайте се да заложите на такъв, който няма да изглежда твърде блед на ръцете ви. Сянката не трябва да преминава напълно в бяло: дори и в най-светлия лак трябва да преобладава син подтон. Между другото, ако наскоро сте се върнали от почивка, „боровиновото мляко“ ще бъде от полза, за да подчертаете тена на кожата си.

Предимството на тази тенденция е, че може лесно да се повтори у дома. Изберете подходящ лак и лакирайте ноктите си на два слоя. За да издържи маникюрът по-дълго, не забравяйте за лъскавия завършек. Ако предпочитате да правите маникюра си в салон, вижте 5 страхотни предложения в боровинков нюанс в галерията: