29-годишният Крис и съпругата му от две години се опитвали да имат дете. Най-накрая съдбата им се усмихнала и те научили, че чакат момченце. И двамата били много развълнувани, а Крис искал да увековечи този щастлив период от живота им с красива фотосесия - от онези, които много бременни жени си правят.

Съпругата на Крис обаче изобщо не останала очарована от идеята и отказала да си направи фотосесията. Тогава Крис решил, че ще заеме нейното място, защото имал... нужните атрибути (разбирайте – голямо бирено коремче).

„Забавно е как се стигна до тази фотосесия. Самият аз съм фотограф и постоянно снимам, но съпругата ми не обича да бъде снимана, разказва Крис. Когато ѝ предложих да си направи фотосесия, докато е бременна, тя ми каза, че не иска да прави нищо дръзко и направо ми каза, че не иска да си я направи, но аз продължих да настоявам. Тогава разговарях с мои приятели фотографи и реших да я направим с мен.“

Приятелите пристъпили към осъществяването на идеята. „Бях много развълнуван. Правил съм много фотосесии на бременни жени и на младоженци, а да бъда от другата страна беше много забавно. Приятелите ми също допринесоха за забавата и постоянно се шегуваха с моя „влажен поглед“.

Крис казва, че го е направил за жена си, но също така го е направил и заради себе си, защото бил много развълнуван. „Аз и съпругата ми се опитвахме да имаме деца от две години, а тестовете бяха все отрицателни, докато един ден разбрах, че е бременна. Бях безумно щастлив.“

Отворете нашата галерия и вижте забавната фотосесия на Крис.