Страхотна новина за феновете на коледния хит „Сам вкъщи“ - те вече могат да изживеят мечтата си и да отседнат в емблематичната къща на семейство Макалистър.

От Airbnb обявиха, че отдава под наем емблематичния дом от филма от 1990 г. само за една нощ, точно на 7 декември. Така, всеки, който се намира в района на Чикаго тогава, би могъл да резервира своята незабравима нощ срещу скромната сума от $25. Късметлиите ще бъдат само четирима, така че побързайте!

Най-популярната къща в света, тази на семейство Макалистър ще бъде украсена с лампички и голямо коледно дърво. Гостите ще бъдат приветствани от актьора Девин Ратрей, който изигра по-големия брат на Кевин Маккалистър Бъз. В допълнение към живописния коледен дом, гостите ще могат да поставят капани, подобно на лудориите, които видяхме Кевин да прави във филма. Освен това гостите също ще бъдат почерпени с „най-добрата пица в Чикаго“, допълват от Airbnb.

Airbnb също така заяви, че „в чест на първия престой в дома на Макалистър“ ще направи еднократно дарение на детската болница La Rabida в Чикаго.

Това не е първият път, в който Airbnb предлага отдаване на популярен дом. Миналият месец компанията обяви, че отдава под наем емблематичния апартамент на Кари Брадшоу от "Сексът и градът".