Имаме страхотна новина за феновете на "Властелинът на пръстените" и "Хобит" - тази година всеки от вас може да отседне в емблематичното селище Хобитово, намиращо се в границите на Западната околия.

Това приказно място от касовите филмови поредици представлява голямо ранчо, което преди е било отворено само през деня за посещение от туристи, но мениджърът му позволява и нощувки, по повод на 10-тата годшнина от излизането на филма "Хобит: Неочаквано пътешествие". 

Мениджърът отпуска три дати за престой с нощувка. Това са дати през месец март - 2-4, 9-11, 16-18.

Гостите ще се насладят на уютна нощувка в The Millhouse, частен достъп до лична хобитова дупка, вечерен банкет в Зеления дракон с пиршество с говеждо и яхния с ейл, цели печени пилета, прясно изпечен хляб, както и обиколка зад кулисите на снимачната площадка. Ще получите също закуска, „втора закуска“ и всичко както си му е реда в Хобитово.

За да отседнете там обаче, трябва да побързате и да направите резервация преди 14.12 през активен AirBnB профил. Максималният капацитет е четирима души, с две спални, които включват едно двойно легло и две единични легла.

Гостите сами отговарят за собствения си транспорт до и от Оукланд, Нова Зеландия. Ще бъде осигурен двучасов транспорт с кола за между летището и мястото за настаняване.

Подарете си това "Неочаквано пътешествие" още сега.