Един от най-красивите гласове на родната поп сцена - Дара Екимова разчувства феновете си с емоционален пост по повод рождения ден на своя талантлив татко - Дими от група "Сленг".

"Днес тати щеше да стане на 54. Имам в телефона си няколко такива видеа, към които се връщам, за да създам свят, в който е по-близо. Колко тъжно, защото е прекрасен. Безусловно себе си. Гъзар. Адреналинът не топи самотата обаче. Тъжно ми е за времето, което никога няма да имаме, но се радвам за времето, което все пак сме имали. Благодаря, че сте ми дали живот." Поста бе последван от трогателно видео...

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dara Ekimova (@dara.ekimova)

 

„Обичам те повече от всичко, златце мое!“ – написа майка й Ива Екимова, а Орлин Павлов, Ваня Щерева и много други реагираха със сърчица на публикацията.

„Когато ходехме да караме ски, когато ме учеше да плувам. Това са най-ярките, защото през останалото време той беше много зает. Но ме учеше да пиша и да чета, когато бях ужасно малка. Спомням си, че ме измъчи много с думата "кафе", която трябваше да напиша. Накрая успях, защото при него не можеш да не научиш нещо“ – разказа ни Дара, която днес е на 21 години и също се занимава с музика.

През 2020 г. тя посвети песента си „За теб“ на своя баща.

„Болката ни учи да продължим напред, да станем по-силни и по-добри. Когато загубиш близък човек, трябва да се смириш… Много неща искам да разкажа на татко и да го попитам. Винаги го усещам в себе си. Знам, че част от него е в мен. Всичко, което исках да му кажа, го споделих в песента“ – призна тогава Дара в ефира на bTV.

 

 

Припомняме ви, че Димитър Екимов - Дими загина при катастрофа с мотора си на 29 юни 2008 г.