Бременността може да бъде най-красивият период от живота на една жена и семейната фотографка Даниел Гюнтер знае как да улови това перфектно. Но също така тя е наясно, че нещата невинаги са розови и пълни с блясък. Уморително е. Некомфортно е. Дори понякога е неловко. Затова и Гюнтер се заема да ни покаже бременността в истинския си вид (е, добре – може би малко преувеличен) в новата си фотосесия, която представлява колекция от забавни и артистични композиции, които показват истината за бременността.

Гюнтер е добре запозната с фотографирането на моменти от истинския живот. Новата й фотосесия включва бременни дами в позната среда като бизнес срещи, пазаруване с по-големи буйни деца и дори бъдеща майка, чийто термин е минал и която се опитва да направи всичко възможно да роди скоро (по ирония на съдбата, тази дама родила само 8 часа след заснемането накадрите!).

Фотографката има още много идеи и дори работи по няколко нови сесии през следващите месеци – нуждае се само от още няколко бременни дами, които да се превъплътят в ролите на модели!

Вижте впечатляващите кадри в нашата галерия.