Обичаният актьор Джордж Клуни продава имението си на езерото Комо за 100 млн. долара!

По-рано в онлайн медиите се появи новината за предстоящата продажба на къщата, която впоследствие се оказа невярна, но този път няколко източника твърдят, че информацията е точна. А агентът по недвижими имоти Ясмин Байсал я потвърди пред "Пийпъл".

 

Източникът, запознат със ситуацията, отбелязва, че Клуни ще получи прилична печалба от продажбата на къщата, защото я е купил през 2002 г. само за 10 млн. долара, а сега стойността на обекта се е увеличила до 100 млн. долара. "Клуни е не само добър актьор, но и невероятно проницателен инвеститор", казва вътрешният източник.

 

Все пак е логично да се уточни, че цените на имотите в този район са се повишили до голяма степен, защото там се е установил известен холивудски актьор.

Според италианското списание Oggie известна миланска агенция за недвижими имоти ще представлява интересите на Клуни на пазара, пише още БГНЕС.

 

Построена още през XVIII в., вила "Олеандра" с 25 стаи има известна сантиментална стойност за Джордж, защото именно на езерото Комо той се запознава с бъдещата си съпруга Амал през 2013 г.: тя идва на вечеря с актьора в компанията на общи приятели.