Великобританката Соуди казва, че се омъжила извън вярата си, защото обича лукса

Живееща в Дубай жена твърди, че съпругът й й е купил остров, за да може тя да носи бански, без да се притеснява от други хора, предаде BTV.

Двадесет и шест годишната Соуди Ал Надак сподели видео в Instagram на частния остров, който нейният съпруг й купи, като написа: „Искате да носите бански? Ако съпругът ви е милионер, нека ви купи остров.“

Родената във Великобритания Соуди е омъжена за дубайския бизнесмен Джамал Ал Надак и се описва като „домакиня на пълен работен ден“. Двамата се запознаха, когато учеха в Дубай, и се ожениха през 2021 г., пише Independent.

Нейният Instagram, с 336 000 последователи, описва екстравагантния й начин на живот. Тя има поредица от видеоклипове, озаглавени „Колко моят съпруг милионер похарчи за мен тази седмица“, харчейки някъде между 50 000 - 1 милион долара.

В интервю Соуди разкри, че островът е купен за 50 милиона долара. „Това беше нещо, което искахме да направим като инвестиция и съпругът ми иска да се чувствам в безопасност на плажа и спокойно да мога да нося бикини.

„От съображения за поверителност не споделяме точното местоположение, но то е в Азия и струва 50 милиона долара.“, казва тя.

Коментарите към публикацията й варират от възхищение до откровени критики за това, че парадира с богатството си.