Румър Уилис написа честен текст за промените, които е забелязала в тялото си след раждането на дъщеря си Луета.

34-годишната дъщеря на Брус Уилис и Деми Мур сподели снимка без дрехи и написа текст, изпълнен с благодарност за тялото си, което приема такова, каквото е. Румър пише, че е във възторг от това, което тялото на една жена може да направи и няма нищо против гърдите ѝ да са се отпуснали, защото хранят дъщеря ѝ.

Ето какво споделя Румър:

„Това мое тяло създаде човек от нулата... Сега изглежда и се усеща малко по-различно, но всеки ден наистина се удивлявам, когато погледна дъщеря си и видя усмивката ѝ или когато видя перфектното ѝ лице, малките ѝ пръсти и начинът, по които очите ѝ искрят, когато се събуди сутрин и разпознае лицето ми. Тя е любовта на живота ми.

 

Това мое тяло, което прекарах години, опитвайки се да оформя в това, което смятах за привлекателно, сега е малко по-меко, по-заоблено и по-различно, но това е добре. То е нещо повече от просто добре, някак си е невероятно, защото в него порасна човек. Това малко създание, което много обичам. Това е удивление, което достига нови висоти всеки ден.

Знам, че тялото ми все още се приспособява, но без значение в каква форма ще бъде, просто съм благодарна за всичко, което направи и продължава да прави.

 

В процеса на трансформация съм благодарна за всеки завой. Гърдите ми може да са по-големи и може би никога не са били толкова отпуснати, но какъв подарък и привилегия е да мога да храня и осигурявам храна за моя Лу. Те също са фантастична възглавница, когато спим заедно. Бедрата и коремът ми вече са по-заоблени, но около тях дъщеря ми се чувства безопасно, усеща топлина и любов.

 

Най-дълбоката красота, която някога съм чувствала, идва от ежедневното ми напомняне да не отхвърлям тези части от мен, а да ги приема и да изразя дълбока благодарност.“

Припомняме, че Румър роди първото си дете от Дерек Томас на 18 април 2023 г., малко след като откри, че баща ѝ Брус страда от деменция.

Вижте няколко снимки на Румър, нейното съкровище и дядо Брус в галерията ни: