Ел Макферсън е сред най-известните и красиви супермодели от близкото минало. А перфектната ѝ фигура ѝ печели прозвището Тялото. Наскоро Ел Макферсън обърка последователите си, като качи своя снимка, която изглеждаше манипулирана.

Снимката в Инстаргам показва как Ел, която е майка на две деца, позира в коридора на луксозен хотел в Париж. Ел блести в дълга, прилепнала по тялото черна рокля и е леко обърната настрани, докато се снима в огледалото.

При по-внимателно вглеждане в снимката обаче се забелязва, че част от стената, отразена в огледалото, изглежда изкривена. Кривата стена е точно зад гърба на Ел и се огъва към нея, което подсказва, че изображението е било обработвано с Фотошоп или подобна програма. Резултатът е по-тънка и по-извита талия, но и разочарование у феновете. От друга страна този ефект може просто да е оптична илюзия заради дефект по повърхността на огледалото.

Каквато и да е причината за странната снимка, почитателите на Ел я обсипаха с комплименти под поста ѝ, наричайки я „вдъхновение“ и „богиня“. Наскоро моделът сподели своите тайни за здраве и красота в блога на своя бранд WelleCo. 58-годишната Макферсън определено изглежда страхотно и често споделя в социалните мрежи грижите, които полага за себе си.

Кадъра Ел е заснела минути преди да се снима с Наоми Кембъл и френския режисьор Фарида Хелфа по време на Седмицата на модата в Париж. Разгледайте галерията и сами преценете дали Ел е сред звездите, които ползват Фотошоп.