Коледа е само след няколко дни и повечето популярни личности също като нас вече украсиха своите коледни елхи.

Финалистката в последния сезон на "Ергенът" Елена също предизвика фурор с появата си до елхата... по бельо!

Без свян, точно в типичния за нея стил, Елена сподели:

„От малка съм "на контра" що се отнася до коледен дух, но точно сега може да сме яко в клишето. Позволено ни е да си носим коледните пуловери, топлите чехли, да преяждаме с мандарини, сарми и капами, да се чувстваме леко неудобно раздразнени от въпросите тип "А внуци кога", и дори ако много ни се иска да чупим клишетометъра, да си пуснем "Сам вкъщи". Also, сега е моментът да сме клиширано остроумни в Threads, но това е друга тема. Честно казано, след тази изключително турболентна и хубава година, нямам търпение да се превърна в едно почиващо, гледащо в мигащи точки, белещо портокали коледно клише“ – обобщава Елена, която в края на август разкри, че има мъж до себе си, публикувайки снимка от морето, на която двамата се целуват.

 

Припомняме, че в края на октомври Елена публикува нови снимки и разкри, че половинката й „е страхотен танцьор и единственото, за което съжалявам, е, че роклята ми беше твърде дълга на сватбата и не можех да потъна напълно в танца“. 

А ние тръпнем в очакване за трети сезон на "Ергенът", в който главно действащо лице ще бъде бизнесменът Александър Младенов.

 

Пожелаваме на Елена и на вас светли празници!