След като отпадна на финала и остана безкрайно разочарована от решението, което Евгени взе, оставяйки я втора цигулка, днес Елена запя нова песен. "Жал ми е за Генчо. Особено след нещата, които видях, мога само да го съжалявам" - с присъщата й ирония заяви Елена от "Ергенът". Тя буквално хвърли бомба с признанието си, че е изгледала подробно всички епизоди от "Ергенът" и още повече е затвърдила мнението си, което е в пълен противовес на влюбеното момиче, което бе в предаването.

"Да, видях много. И от предаването, и след него. Затова спокойно мога да заявя, че аз съм победителката в тази история, реалната победителка. Евгени е показвал фалшиво лице пред мен, това го разбрах докато гледах всичко. Показа също, че не може да познава хората, да ги разбира. Е, с избора си сам си сложи "примката" на шията и това вече е видно за всички", споделя хубавата Елена.

Тя визира студеното отношение на Валерия към пианиста и факта, че връзката им далеч не е така романтична и безоблачна, както се опитват да я изкарат.

"Не съжалявам. Не и днес. Нито съм с разбито сърце. Мнозина са ме питали какво ще направя, ако Евгени се "осъзнае" и реши да ме потърси. Не бих направила нищо и категорично няма да се върна назад. Аз съм жена с достойнство и реална самооценка. Щом един човек не ме е оценил и ме е отхвърлил от живота си, работа там нямам", твърди Елена.