След разочароващия финал за доста голяма част от феновете на реалити предаването "Ергенът", в който Валерия спечи сърцето на пианиста Евгени Генчев, в социалните мрежи се завихря нов скандал. Този път свързан с предварителна уговорка коя ще бъде победителката. 

Малко преди него, в продължение на седмици се твърдеше, че финалът на формата на bTV е заснет преди 2-3 месеца, като самите снимки са протекли в ранната пролет на територията на турския курорт Бурса. Според един докуент обаче, финалът на формата е бил още през есента на 2022 година.

Доказателство дава един интересен детайл, свързан с проведените парламентарни избори на 2 октомври 2022 година. Именно тогава известни лица от формата са подали заявление за гласуване в секция извън страната (в Бодрум, Турция - бел.ред. курорта, където бяха снимките на формата), показа справка на Actualno.com. Сред имената личат тези на победителката Валерия, на самия Евгени, както и на водещия на формата Наум Шопов и приятелката му Теа Минкова.

Проблемът обаче се появява във времевите диапазони - срокът за подаване на тези заявления за гласуване в чужбина е бил 6 септември 2022 година. Това означава, че в рамките на близо месец от началото на септември до изборите в началото на октомври от участничките само Валерия Георгиева е подала заявление за гласуване и е била на територията на Бурса по време на изборите.

Самият списък може да бъде видян ТУК, а в него с просто око се вижда, че липсват имената на Елена Сергова и Микаела Мадолева, които бяха сред трите финалистки. Вариантът е или наистина победата на Валерия да е умело режисирана, или другите две дами да са отказали да гласуват...

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tea (@teaminkova)

 

Това пък е видео доказателство от гласуването на Наум Шопов и Теа Минкова в секцията в Бурса. Имената от документа от гласуването на Валерия и Евгени може да видите в галерията ни.

Преди броени дни пък, буквално ден след финала, двамата влюбени бяха забелязани на оглед в един от луксозните хотелски комплекси в бургаския квартал Сарафово. Предполага се, че именно там ще бъде сватбата им през юни...