Двадесетте години на нашия век дойдоха с гръм и трясък. Гледането на телевизия и филми у дома, самостоятелно или с партньор, зае много по-централно място в живота на всеки, отколкото някой би могъл да очаква. И тази тенденция се запази и през 2022г. Липсата на срещи и излизания с приятели предполага, че трябва да се забавляваме по начини, които не са били на преден план в миналото.

2021 г. ни направи свидетели на изобилие от филмови секс сцени. Стартира с дебюта на "Секс живот" и продължи така до дългоочакваното завръщане на "Клюкарката". Какво можеше да ни предложи 2022г. като продължение? Както се оказа, много.

Със завръщането на вселената "Игра на тронове" чрез предисторията "Къщата на дракона" феновете очакваха много секс и не бяха разочаровани. Стриймингът също не остана по-назад и предложи забележителни заглавия като "Лъжи ме"("Tell me lies") на Hulu и "Тяхна собствена лига" ("A league of their own") на Prime video.

Нека надникнем в нашата галерия и да видим кои са най-добрите телевизионни и филмови секс сцени за 2022г., които поддържаха жегата през цялата година и я направиха незабравима.