Актрисата показа нагледно цялата процедура и акцентира на кадри в близък план без изобщо да се притеснява.

49-годишната Ева призна, че бръсне лицето си и разкри какви процедури използва, за да поддържа кожата си така прекрасна. Актрисата призна, че има доста козъмчета по лицето си и затова се налага да го прави. Тя сподели снимки, показващи кожата й отблизо без грам грим.

Любимата на Райън Гослинг използва дермапланинг - лицева терапия за премахване на мъртвата кожа и косъмчета с малко остро острие, оставяйки кожата гладка и мека като на бебе.

"Получих много коментари за вчерашния пост от жени, които бръснат лицата си от години – добре, предполагам, че "дермапланиране" е точната дума, но така или иначе, харесвам го", написа Ева в профила си в Инстаграм.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

 

В коментарите под поста тя бе попитана колко често се подлага на процедурата, на което тя отговори: "Аз съм звяр и вероятно имам нужда от това през ден. Косъмчетата ми порастват веднага, само дори ако настръхна. Буквално ще си бръсна краката под душа и ще настръхна, а всичките ми усилия ще бъдат напразни... Да, гримът и всички продукти се нанасят в пъти по-лесно наистина. Аз съм космата, такава съм, кубинският ми баща е като мечка, а аз съм негово мини копие", добави Мендес.

Ние пък й симпатизираме много и се радваме, че е напълно естествена и окторвена към феновете си и не се притеснява от коментарите, които би породил постът й. Браво, Ева, малко дами биха се осмелили на това, най-вече звезди!