Шонтел Дънкън е фитнес модел и майка на момченце. Тя стана известна с невероятното си тяло, докато беше бременна, и снимките ѝ бързо обиколиха социалните мрежи, което ѝ осигури над 576 хил. последователи в Инстаграм.

Въпреки че Шонтел изглежда корава отвън, вътрешно не е така. Тази седмица моделът публикува откровен пост, в който разкрива на какъв жесток тормоз е подложена в социалните мрежи и как това ѝ влияе:

„Понякога хората забравят, че и аз съм човек. Че има граници, които не пристъпвам. Неща, които не искам да споделям. Че имам собствена индивидуалност, която ме прави различна и уникална. Забравят, че чета ВСЕКИ коментар, всяко съобщение, всеки имейл. Че съм просто човек, а не супержена. Понякога чувствам, че хората имат твърде големи очаквания, а аз съм просто човек.”

Постът ѝ е събрал 11 500 харесвания и много хора я насърчават да бъде силна и да не обръща внимание на лошите думи, защото това е една от тъмните страни на онлайн пространството.

Шонтел Дънкан стана популярна с това, че беше в невероятна форма по време на бременността си и дори месец преди раждането не спираше да тренира. Това предизвика множество зли коментари по неин адрес, а всяка нейна стъпка се следи с критичен поглед.