Разгръщайки списанията, гледайки телевизия и виждайки модните кампании, обикновено виждаме перфектни тела и съвършени лица. Белези? Стрии? Целулит? Абсурд! Всички те са скрити от Фотошоп и много грим.

Затова и с настъпването на лятото много жени се подготвят за летния сезон със строги диети, глад и изтощаващи упражнения. Крайната цел не е да бъдем здрави и да се чувстваме добре, а да бъдем красиви в чуждите очи и да се впишем в наложените стандарти. Но дали си заслужава?

Днешната кампания, която ще ви представим, идва от Латвия и се нарича „Размерът няма значение: Лятото е за всички“. В нея участват 10 различни жени, снимани по бански. Техните тела не са обработени, но са красиви по свой собствен начин.

Целта на кампанията е да покаже колко различни могат да са „летните тела“. Защото няма значение дали имаме физически недъг, дали имаме белези, дали имаме малки, или големи гърди, дали имаме докосващи се бедра, дали телата ни са се променили след раждането, дали сме млади, или старите – лятото е за всички!