В общественото съзнание битува разбирането, че сексапилът е качество, присъщо единствено на младите момичета. Англичанката Никола Грифин се опита да развенчае този мит с най-новата си фотосесия. Тя е за единственото в света списание за пухкавелки или така наречените плюс сайз модели и се нарича SLiNK. Изданието се стреми да докаже, че красотата на една жена не зависи от размера, който носи. В последния си брой от SLiNK са стигнали още по-далеч с идеята, че щом размерът няма значение, защо възрастта да има?

56-годишната Никола се оказва перфектният модел, който да докаже тази теза.

"Смятам, че мъдростта идва с възрастта, когато станеш на 56 години осъзнаваш, че не знаеш колко време още ти остава на този свят и започваш да цениш живота си повече. Всъщност той е доста кратък. Когато бях млада се притеснявах, бях под голямо напрежение и вече не искам да се чувствам така. Решена съм да се наслаждавам на всеки ден. Възползвам се от всяка възможност и се опитвам да взема всичко от нея. Това е пътят, по който съм поела сега" - споделя Грифин пред изданието.

Вдъхновяващ начин на мислене, нали? Ако мислите като нас, споделете тази статия със своите приятелки, със сигурност ще ги накарате да се замислят.