През последните дни Валерия Георгиева стана известна с това, че е първата участничка в новия сезон на "Ергенът", която Евгени покани на индивидуална среща на яхта. 

Тя обаче, е много повече от участничка в култовото предаване. Красавицата е върл защитник на животните и показа това в новия си пост в Инстаграм. В него Валерия се включи в инициативата "Европа без кожи", която се обявява против убийството на животни за кожи. 

За да отправи своето послание, красавицата се снима гола в снежна гора в компанията на четириног приятел. 

"Така и не разбрах какво удоволствие може да изпита човек, носейки чужда кожа, заради която невинни животни плащат с живота си. Някак си отказвам да приема, че живея сред толкова жестоки хора, които се възползват от онези, които нямат право на глас и не могат да изкрещят “Моля те, не взимай кожата ми! Без нея умирам бавно, а докато се опитваш да ми я вземеш, изпитвам зверска болка”.
Всъщност те крещят, но без думи, знаете ли? Крещят, докато ги дерат, за да им вземат единственото, което притежават - кожата и живота им!

Заедно с прекрасния Черок направихме тази фотосесия в подкрепа на Европейската инициатива за забрана на ценни кожи и за да ви помолим, ако носите такива палта, да се откажете!
Откажете се заради Черок, който можеше да лежи до мен одран, заради всички норки, чинчили и лисици, които стават жертва на тази жестока индустрия! Черок е красив, но палто от Черок няма да е красиво. Ничия болка и страдание не могат да ви направят красиви, ако сте грозни отвътре!

Нека всеки носи собствената си кожа!", пише красавицата под поста. 

Вижте в галерията ни провокативните снимки на Валерия: