Можете да изчезнете във фитнеса като Ким Кардашиян или да ядете след полунощ като Салма Хайек, но все пак да притежавате мечтана фигура.

За да разберете, че лятото е дошло, изобщо не е необходимо да излизате: просто погледнете социалните мрежи, защото броят на плажните снимки на звездите там вече е огромен. „Мет Гала“, филмовият фестивал в Кан и други звездни събития са зад гърба ни, така че сега темпото на социалния живот става много по-премерено.

Звездите изглежда са много щастливи, че могат да затворят гардеробите си с вечерни рокли за известно време, да напълнят куфарите си с бански костюми и леки рокли и да отлетят там, където са палмите, златният пясък и възможността да получат бронзов загар.

Ким Кардашиян не трябва да лети никъде, за да постигне това: имението ѝ в Лос Анджелис има басейн и тя прекарва почти цялото си свободно време там. Друга, много важна част от деня си, Ким посвещава на заниманията във фитнеса. Стандартите за красота се променят бързо, но различни публикации от година на година признават фигурата на риалити звездата и милиардерка като еталон. За да поддържа страхотна форма, Ким полага много усилия: тренира и се ограничава в храненето, така че има много високи изисквания към себе си.

Но както се оказа съвсем наскоро, красавицата има много специфичен вкус към мъжете. Звездата призна, че това, което най-много я привлича в момчетата, са... равните и бели зъби, а на останалите качества обръща внимание на последно място. Чудим се дали някога е избрала Кание по същата причина? Ако е така, тогава методът за намиране на идеалния мъж не е бил най-надеждния - в крайна сметка отношенията им завършиха с развод.

Ако имаше награда сред звездите за най-много бикини снимки, Алесандра Амброзио определено щеше да я получи. Тя е прекарала цялото си детство в Бразилия и, изглежда, дори е направила първите си стъпки на плажа. Как иначе да си обясним голямата ѝ любов към океана?

Още по-трудно е обаче да се разбере звездата успява да остане толкова слаба години наред, тъй като е прекратила професионалната си кариера преди няколко години, но въпреки това продължава да бъде 100% ангел на „Victoria's Secret“. Отговорът тук е същият: никакви магически хапчета, а само спорт, спорт и още спорт.

Изненадващо е, че по време на разцвета на кариерата си Амброзио не беше голяма фенка на физическата активност. Бременността я е карала да се влюби в спорта, след като е качила 27 килограма. Сега Алесандра отделя време за плажен волейбол и сърф почти всеки ден, а също така консумира не повече от 1200 калории, така че отдавна е забравила, че пица и сладолед съществуват на този свят.

Салма Хайек обаче не споделя подобни идеи. Тя обича спорта, но смята сериозните диетични ограничения за издевателство над себе си. Феновете на актрисата все още помнят как, след като се върнала у дома от червения килим на Оскарите, първо погледнала в хладилника. Още преди да успее да съблече искрящата рокля на „Гучи“, актрисата си направила сандвич и го изяла с удоволствие. Салма казва, че постоянно прави това, а ние гледаме снимките ѝ по бански и ни е трудно да повярваме!

Заедно със Салма Хайек, идеята, че можете да изглеждате секси дори след 55 години, се насърчава и от Елизабет Хърли. Само преди дни тя навърши 58 години, а за пореден път доказа, че безкрайно обича годините си. На рождения си ден не тъгувала, а организирала шумно парти на басейна, на което дошла... разбира се, в бикини!

В галерията ни вижте плажни снимки на някои от любимите ни звездни момичета и се вдъхновете за едно вълшебно лято: