Внимание: снимките предизвикват силно желание за пазаруване!

Известните красавици обичат да показват уж случайно своите гардероби. Все пак за някои те заемат почти половината им къща. Стотици тоалети, чанти и обувки трудно се побират дори в голямо пространство.

Може би най-известният гардероб е този на Ким Кардашиян. Звездата често се снима около него. Всъщност той обхваща цели 4 стаи, които заемат втория етаж на имението ѝ. Общата му площ е почти 500 квадратни метра. Кардашиян има отделни "кътчета" за обувки, дизайнерски чанти и огромен гардероб за рокли, в които се появява на значими събития. Между другото, веднъж искала да изхвърли всички тези тоалети, но след това решила да ги запази за Норт.

Нейните сестри имат не по-малко интересни стаи за вещи. Например, Клои дори има отделно шкафче за перуки и изкуствени кичури, както и такава за спортно облекло.

Да погледнете в гардероба на Джей Ло е като да посетите музей. Между другото, можете да видите най-обикновени неща на рафтовете на певицата. Например дънки, които всяка от нас има, но определено не в такова количество. А на почетно място е запазена емблематичната рокля от наградите „Грами“ през 2000 г. И виси не на закачалка, а на манекен.

В гардероба на Марая Кери цари бохемски шик, този на Джесика Симпсън е пълен с много обувки, а в централната част на гардероба на Парис Хилтън има огромен кристален полилей.

Гардеробът на супермодела Бехати Принслу е доста малък и прилича повече на вграден такъв. Но другата кралица на подиума, Хайди Клум, има огромно пространство, затрупано с цветни тоалети. Е, Дженифър Анистън и Джена Дюан, съдейки по снимките им, са невероятни подредени жени. Или просто плащат добре на икономката си.

Надникнете и вие в галерията ни, показваща снимки на гардеробите на едни от най-известните дами днес: