Вторият летен месец ще продължи с интересни аспекти на Меркурий, Слънцето и Марс. Слънцето образува хармонична комбинация с Уран в петък, 14 юли. През този период ще има много добра възможност да заемете лидерски позиции в екип. Тези, които са заети със собствената си кариера и имат големи амбиции в професията, ще могат да се докажат, да споделят много от своите идеи. Добър ден за сключване на търговски сделки, делови срещи, съвместно решаване на проблеми и поставяне на нови делови цели.Тези, които се занимават с научна или изследователска работа, също ще могат да реализират много планове, а работата ще бъде особено вдъхновена и продуктивна.

Меркурий, като опозиция на Плутон във вторник ще провокира склонност към подозрения. Възможно е да има сривове в работата на мобилните комуникации, интернет, всякаква електроника. Общуването с близките през този ден ще бъде трудно, тъй като невъзможността да се отпуснете и да се абстрахирате от текущите професионални въпроси или проблеми няма да се отрази по най-добрия начин на отношенията. В романтичната сфера са възможни сексуални проблеми и неприятни разговори, както и получаване на двусмислена информация за партньора ви.

Транзитният Марс в Дева ще започне на 10 юли и ще насочи енергията на повечето хора към работа и професионални постижения. Нещата, които ще бъдат започнати по време на този транзит, ще се развиват бавно, но много качествено. По това време ще стане важно да не се потапяте в дреболии, да умеете да различавате главното от второстепенното. Лекарите, лечителите и диетолозите ще имат висока възвръщаемост на труда. Те ще бъдат особено ефективни, когато работят с пациенти от земната стихия - Телец, Дева и Козирог.

Навлизането на Меркурий в Лъв на 11 юли ще изисква внимание към хората на интелектуалния труд, които ще бъдат особено търсени и ще излязат на преден план в много области на живота. Оригиналните мисли и идеи ще доминират в информационното пространство от 11 до 28 юли. И тези, които търсят например стартъпи, нови бизнес направления, трябва да се вгледат по-внимателно в дискусиите, идеите и обсъжданията във въздуха в различни области. Успехът в професията ще бъде особено забележим сред учителите, възпитателите, ораторите, политиците и актьорите.

Разберете в галерия какво очаква всяка зодия през следващата седмица.