Третата седмица на юли ще започне със съвпада на Марс и Уран, който ще има изключително двусмислен ефект върху повечето хора. Овните ще имат желание да изразят себе си, но това желание може да изглежда неестествено и провокативно в очите на другите. Водолеите и Козирозите ще бъдат инициативни в корпоративните и приятелски взаимоотношения, но съществуват големи рискове от проява на обсебваща упоритост, която на моменти преминава в агресия. Лъвовете и Стрелците трудно ще намерят общ език с обкръжението си, поради изблици на гняв и раздразнение. В тези случаи си струва да ограничите комуникацията и да насочите излишната енергия към спорт и физическа активност. Скорпионите ще бъдат склонни към неочаквани постъпки и действия, които ще объркат не само колегите и приятелите им от работата, но и най-близките им роднини. Между другото, последните най-накрая ще се отърват от илюзията, че познават и разбират добре Скорпионите.
Секстилът на Слънцето и Уран в средата на седмицата е време на нови идеи и подходи, прогресивни методи за решаване на познати проблеми. Лъвът ще бъде възхитен от успехите на децата си и собствените си творчески постижения. Козирозите, Водолеите и Овните ще могат да развият интересни приятелства, основани на интелектуална и творческа близост. Скорпионите могат внезапно да се окажат в светлината на прожекторите и да се почувстват доста комфортно от това. Близнаците и Везните ще получат много добри съвети от близкото си обкръжение, а Телецът и Девата се насърчават да посещават събития, свързани с бизнеса и културата.
Секстилът на Марс и Нептун в събота ще бъде благоприятен период за тези, които умеят да различават фалшивите илюзии от реалността. Рибите ще имат чудесна възможност да решат психологически проблеми, свързани с негативни несъзнателни нагласи или вярвания. Овните и Скорпионите ще се възползват от повишената си интуиция за ефективни действия в бизнеса или професията. Стрелец и Козирог ще успеят да преодолеят недоволството от себе си в самота, изолирайки се от външни стимули и общуване. Близнаци, Везни и Водолей ще пренасочат физическата си активност към пасивно мечтание, което ще е от полза за представителите на въздушната стихия.
Седмицата ще завърши с цял „букет” от аспекти, интензивни и хармонични, заедно с Пълнолунието в знака Козирог. Квадратът на Меркурий и Уран ще се случи едновременно с секстила на Венера и Юпитер, което, от една страна, ще донесе голям късмет в материалните дела, а от друга ще внесе неочаквани и не винаги приятни промени в текущия ред процеси. Стрелец, Риби и Рак ще бъдат в спокойно състояние, ще усетят стабилността на позициите си в бизнеса и творчеството, а също така ще видят добри перспективи за бъдещето. Козирозите, Водолеите и Скорпионите ще бъдат заети с търсене на нестандартни решения; успех ще постигнат тези, които залагат на изненадата, интелигентността и умението да се адаптират. Везни и Телец ще могат да направят успешни пътувания или пътешествия, както и да подобрят отношенията с партньорите си. Близнаци и Дева могат да срещнат проблеми в работата и делата, които ще трябва да бъдат разрешени с помощта на покровители или ръководство. За всички представители на Зодиака ще бъде актуална препоръката за повишени предпазни мерки при използване на техника, електроника и комуникации. Неочакваните повреди и повреди през този период са по-скоро правило, отколкото изключение.
Вижте в галерията какво още ви очаква през следващата седмица според зодиакалния ви знак: